Carlos Sardá

Po Paříži je čas říci - dost!

9. 01. 2015 21:41:25
Tak nám zase jednou běhal mráz po zádech při pohledu na záběry vraždících islamistů v pařížských ulicích. Snad každým normálním člověkem to muselo otřást a mnoho z nás si pomyslelo, že to snad konečně popíchne politiky západních zemí a ti začnout konat. Jenže – uplynuly dva dny a zase slyšíme z jejich úst slova o tom, že za tu hrůzu nemůže islám, protože to je veskrze mírumilovné náboženství.

Ne, není. Už proto, že nejde o náboženství, ale o ideologii. Stejně tak je třeba si přiznat, že neexistuje umírněný islám stejně, jako neexistuje umírněný nacizmus. Pařížská policie dobře ví o aktivitách místního vysokého islámského duchovního vůdce, který ve své mešitě verbuje nové bojovníky pod prapor islámského státu a svým ovečkám vymývá mozek (mají-li tyto kreatury vůbec nějaký) řečmi o džihádu a boji proti bezvěrcům. V rámci sluníčkovského multikulti humanizmu na něj nikdo nevlítne a svoje aktivity tam může vykonávat den co den. Kdyby někdo stejným způsobem ve svastikou vyzdobeném pajzlu propagoval myšlenky nacizmu, byl by velmi rychle stižen tvrdým útokem ozbrojeného policejního komanda. V čem je rozdíl? Jedni – vousatí tupci – nahlas mluví o podřezávání nevěřících, druzí – holohlaví tupci – nepříliš nahlas a spíše radši skrytě mluví o likvidaci třeba židů. Přesto je tu obrovský rozdíl v přístupu ze strany orgánů činných v trestním řízení všude v civilizovaném světě.

Není možné bojovat proti terorizmu a zároveň hájit jeho myšlenky, jeho svatou knihu a omlouvat podhoubí, ze kterého vychází. Řeči o tom, že je terorizmus vyprovokován námi, potažmo samozřejmě tou hnusnou Amerikou, která může snad i za to jak málo v Čechách sněží, jsou jen klasickým alibismem. Kdyby stoupenci nacismu hájili holocaust řečmi o odplatě židům za lichvu, klepali by si všichni na čelo. Mein kampf se nesmí vydávat, ale středověkým barbarům, chvástajícím se veřejně tím, jak nás vyhubí, stavíme v našich městech mešity! Evropa musí v klidu všechny muslimy vyhostit nebo se brzy najde nějaký chlapík s knírkem a udělá to nejen razantněji, ale jak to v takových případech bývá, odnese to spousta nevinných lidí.

I u nás přece platí zákon, zakazující podporu a propagaci hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka:

§ 260

(1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

(2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem,

b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,

nebo

c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

Proč tady v Čechách už islamisté nesedí za katrem? Jak si může dovolit šéf českých muslimů v rozhovoru pro tisk vyslovit myšlenku, že kamenování je v pořádku, protože to řekl jeho bůh?

A do toho nám Halík, Zaorálek a podobní začnou vykládat, že je rozhodně potřeba přijmout tisíce syrských uprchlíků. Ti pánové (a dámy) to nemohou mít v hlavě v pořádku a pokud ano, potom by měli jít do kriminálu za vlastizradu. Se slzou v oku nám vykládají, že jde přece o děti. No a? Co si myslí, že z těch arabských fakanů vyroste při jejich islámské výchově? Nenávistná komanda teroristů, perfektně znajících zdejší prostředí a s neodolatelnou chutí zavést těm z nás, které hned nepodříznou právo šaría. Vždyť ti, kteří vraždili v Paříži jsou druhou generací přistěhovalců. Nezvykli si, nechtějí si zvykat, chtějí všechny francouze pozabíjet. Ani jejich rodiče ani oni nikdy nepocítili vděčnost za to, že mohli žít ve svobodné zemi, houpajíce se na štědré sociální síti. Jediné co znají je nenávist.

Naše západní civilizace jistě není dokonalá a leccos by se na ní dalo vylepšit. Můžeme ale na ni svobodně pracovat. Můžeme vylepšovat technologie, lékařskou vědu, létat ke hvězdám. Můžeme pracovat na lepší budoucnosti našich dětí a vnoučat. Máme teď ale před sebou jen dvě cesty – čím dál lepší budoucnost nebo rychlý návrat do středověku... Snad jsme ještě nezapomněli za naše potomky bojovat i se zbraní v ruce, bude-li to nutné.

A ještě vzkaz pro všechny islamisty – když se vám nelíbí náš způsob života, tak už sakra táhněte do svých pouští!

Autor: Carlos Sardá | karma: 36.72 | přečteno: 1506 ×
Poslední články autora