Carlos Sardá

Evropa na skluzavce

15. 01. 2016 14:14:30
Mít nějaké vlasy, jistě bych při sešupu na skluzavce všech těch korektností cítil, jak mi je cestou do pekla vítr čechrá.

Když na silvestra útočí migranti na náměstích na přítomné ženy a dívky, nejen, že se o tom pár dní mlčí (udělat to banda bílých motorkářů to by bylo jekotu a podrobných zpráv už do půl hodiny), ale když už o tom musí nakonec média informovat, tak napíšou že šlo převážně o Afričany a araby. Jak „převážně“? Všichni vědí, že šlo jen a pouze o imigranty z těchto končin, ovšem přihlouplá politická korektnost novinářům velí neříct všechno na rovinu.

Když kvůli čemukoliv zakvičí nějaký zelený sluníčkář, postaví se celá politická a policejní garnitura do pozoru a jedná. Samozřejmě ve prospěch sluníčkáře, takže se zastaví velké stavby, jež by daly práci spoustě lidem, zastaví se výstavba dálničního obchvatu, který by ve městě ulevil obyvatelům a zruší se stránky spolku, který nechce islám v ČR. Vlastizrádné jednání ve formě vítání a přijímání imigrantů je naopak odměňováno a financováno. Zkuste na turisticky vytěžované lokalitě postavit stánek a prodávat odznáčky se svastikou, či placky a trička s tvářemi Hitlera nebo Mussoliniho. Ani si nestačíte sednout a půjdete sedět. Vystavte si ale trička s Gottwaldem nebo Stalinem a placky s rudou hvězdou nebo srpem a kladivem a budete za sympatického prodejce nebo přímo osvíceného mladého levičáka s vytříbeným sociálním cítěním.

Různé jiné spolky, politické strany i jednotlivci by nejraději vyhlašovali referenda na kdejakou pitomost, ale vyhlásit referendum s jednoduchým dotazem, zda si obyvatelé přejí přijímat ekonomické migranty s naprosto barbarským způsobem chování a nekompatibilní kulturou pro jistotu nikdo nevyhlásí. Co kdyby se ukázalo, že naprostá většina obyvatel evropských zemí chce něco jiného, než jim nutí jejich bojácní i zkorumpovaní politici?

Nechce se mi věřit, že tak pracně, dlouho a za takových obětí, přehmatů a chyb vystavěná civilizace létající do vesmíru skončí na smetišti dějin jen proto, že politikové žijí v naprosto nereálném světě, odtrženi od reality i od svých občanů.Vždyť by se mohlo stát, že se nakonec budeme muset nechat zachránit nějakým novým Adolfem, což snad nikdo rozumný nechce.

Autor: Carlos Sardá | karma: 33.34 | přečteno: 541 ×
Poslední články autora