Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J39a89n 25P96a24v72e24l

10. 1. 2015 9:28

Hm, autora jasně definuje že tvrdí, že neexistuje umírněný islám a přirovnává to k nacismu. A přitom stačí zajet do Evropy, do Istanbulu, aby člověk viděl, jaký je to blábol. 

Další věcí je, že ten Váš šéf českým muslímů je šéfem českým muslimů stejně jako já šéf českých budhistů. Každý se může prohlásit za co chce. A jak tu prohlásil jeden politolog, on moc velkou podporu mezi muslimy nemá. Kdybych byl příznivce konspiračních teorií, řekl bych, že ho platí extrémní pravice, aby z muslimů dělal pitomce.

Prohlášení o kamenování není proti danému zákonu. Respektive, já ho tam nevidím. Věřím, že některá kázání v mešitě od radikálních duchovních tento zákon porušují a tudíž by měli jít za katr. Ale tento konkrétní příklad je v souladu.

.

Já nepopírám, že Islám je problém. Ale prostě nemám rád tupé výkřiky.

1 2
možnosti

K50a63r35e95l 72S85a68r54d33a

10. 1. 2015 13:44

Je příznačné, že zastánci islámu vždy vytáhnou teorii o tom, kterak jejich odpůrce platí CIA, Mossad nebo aspoň místní extrémní pravice.

1 0
možnosti

to spravne rikate, ale i Hrad se nechal slyset ze nas nepritel neni Islam ale jen teroriste. Nic se nezmeni.

2 0
možnosti
Foto

Treba v tech jejich poustich je moc americke tezebni techniky a spatne se tam zije, treba mimo pouste stoji moc fabrik, kde se siji hadry pro nas rozmar .. a predevsim, treba se obcanum EU proste do te pouste nechce ..... takovehle vykriky, jako je ten vas, jsou uplne k nicemu .... a abych dal jeste dalsi zaminku pro ty minusy, tak uprimne rikam, ze me nic nepresvedcilo o tom, ze v Parizi meli s temi vrazdami neco spolecneho ti, ktere dnes zastrelili ..... taky by se mi libilo zit ve svete, kde jsou vsichni "jako ja" a jednou za cas si zajet na dovolenou nekam, kde si ze me maji sednout na zadek a za jejich penize mi poskytnout minimalne muj standard .. jeste bych jim k tomu samozrejme pridal radu a zase sel .... jenze tak to uz bohuzel davno neni

0 15
možnosti

Kdybych mohla dát větší minus, dala bych, tyhle konstrukce a nesmysly můžete psát jen proto, že žijete tady a ne tam, mimochodem a díky za tyhle výkřiky, ještě pořád to u nás není s myšlením lidí totálně naruby!!!

5 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1002x
Uprostřed krize středního věku se snažím pochopit svět kolem sebe.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky