Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P62e87t47e84r 71S33m79r68e29k

19. 8. 2015 18:46

R^ Jasne, stručne, výstižne !

0 0
možnosti

Přesně  R^Lépe bych to neřekl. Taky jsem vzteky bez sebe, jak s námi manipulují a dělají z nás hlupáky. Jak demagogicky někteří obhajují rusko, přestože dělá ve světě bordel, jak pořád plivají na Ameriku, přestože se marně snaží ten bordel po rusku uklidit a jak pořád obhajují islám, přestože se stačí rozhlédnout po světě a zaposlouchat se ,aby bylo jasné, jak je nebezpečný.

2 2
možnosti

Stovky let se tady i jinde v Evropě potýkáme s tzv. rómským etnikem a pořád se mluví o začleňování do společnosti, o které drtivá většina z nich nestojí. V podstatě si zvykli na štědré sociální systémy a umějí jich využívat s mistrovstvím sobě vlastním.

Nyní přichází do Evropy sorta lidí. kteří mají naprosto stejný cíl a schopnosti a navíc jsou silně militantní. Pro ně je cena života naprosto nulová (což předvádějí dnes a denně jak v muslimských zemích tak i v Africe a koneckonců nyní i v Evropě). Bohužel území ze kterých přicházejí "ctí staletí" jediný smysl života muže a to je zabít nebo být zabit (to jest být bojovníkem). Jedná se v podstatě o středověk, kam se k naší smůle dostali tanky, samopaly a výbušniny.

O tom, kdo je válečný uprchlík si může každý myslet své, ale ruku na srdce - má z vás někdo dojem, že "válečný uprchlík" zanechá rodinu napospas, zaplatí 5-10 tisíc dolarů za převoz, aby si nakonec ještě určoval, do které země má být umístěn? Válečných uprchlíků z počtu nelegálních imigrantů jsou tak možná jednotky procent, ostatní jsou prostě a jen nelegální imigranti. Zkuste jako nelegál přicestovat do USA - obratem vás pošlou nazpátek. Tak proč my tyhle zločince (pokud je něco nelegální, pak je to trestné) legalizujeme?

Evropa je ve válce za svoje přežití, protože jestli jich dnes přijme 250 000, tak za rok jich bude 4x tolik a spočítejte si, kolik jich bude za 5-10 let!!!

Jedinou šancí je armáda a (pokud to nepůjde jinak) použití silových prostředků. Na to bohužel máme v Bruselu i Strakově akademii příliš "připosrané" šašky, kteří k něčemu takovému nikdy nenajdou odvahu. Dnes je rómské etnikum příčinou exodu vzdělaných a poctivých lidí z pohraničních oblastí (bohužel ne každý si to může finančně lajznout), kam ale bude Evropam emigrovat před islámským radikálem, to skutečně nevím.

10 0
možnosti

Možná je to proto, že žádná "sluníčka" neexistují a jde jen o virtuální kategorii pomáhající onálepkovat odlišné názory.

Islám nemusím, ale respektuji, muslimy ovšem nehodlám odsuzovat za to, že se narodili do muslimského prostředí.

To co dělá IS je samozřejmě hrůza, srovnatelná s činy nacistů a komunistů. Že je třeba proti IS nějak bojovat, je nepochybné. Tím, že budeme chtít bojovat proti každému muslimovi, však nebudeme bojovat proti IS, ale vlastně za IS, protože přesně toho chce IS dosáhnout.

2 4
možnosti

Islám respektujete, ale nacismus, navlas stejný, už ne? Víte, že hodně přes 90% všech nacistů v životě nevztáhlo ruku na druhého? Přesto si symbol ideologie, do které se pouze narodili, vystavit nemohou.

To co dělá IS, není žádná od islámu oddělitelná věc. Za existenci IS může islám z mnoha různých stran - od prosté možnosti vykládat si víru tak krutě, přes mentalitu tamních lidí až po manévrovací prostor, který je dán ideologii, je-li nazývána náboženstvím.

Respektem k islámu usilejete o smrt mnoha stovek milionů lidí. Zejména muslimů.

15 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS