Diskuse

Zelené mozky opět na scéně

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jistě je zcela nepodstatné, že by je někdo, snad, náhodou, najmul, potažmo platil. A že je to zrovna před volbami, to je zcela jistě též jen náhodička;-D

Jinak zelené, resp. khaki mozky, se ovšem říkalo lampasákům, někdy i ,,lépe". Zde jde spíše o ,,směsku" od profíků, profirevolucionářů, až po U.I., kteří se dokáží ,,správně nadchnout pro věc";-)

5 0
možnosti

Ne, že se dokáží. Oni až příliš často dokážou nadchnout pro svou věc hlavně daňové poplatníky.

2 0
možnosti
Foto

Pokud ekoterorista nebydlí v jeskyni a nejezdí na akce na kole nebo nechodí pěšky pak zasluhuje zavřít. Jistě si pamatujete na Kateřinu Biomasu. Podobná ekoteroristka prohlásila na dotaz jestli nepotřebuje elektřinu "Já se budu na televizi dívat při svíčce"

11 0
možnosti

Zelené mozky - ekoteroristé - nemají v dnešní podobě budoucnost, neboť neznají míru dohody se společností, neboli vyjádřeno jinak - paličatě trvají na svém, čímž způsobují obrovské prodlevy budování a prodražování veřejně prospěšných zařízení. To zaprvé a zadruhé - nevadí jim islamizace a všemožná podpora nepřizpůsobivých lidí státem - tedy z peněz pracujících lidí. Jsem pro solidaritu a podporu těch, kteří si svůj hendikep nezapříčinili z nedbalosti nebo laxnosti, nikoliv pro trvalou solidaritu s násilníky, lenochy a nedbalci. Ty musí naučit slušně žít nouze, nikoliv celoživotní sociální dávky.

11 0
možnosti
Foto

Zelené mozky se, alespoň co já vím, říkalo někomu jinému, a těch je, myslím, stále dost.

Nesouhlasím s prostředky , tedy s ekoterorismem, ale na druhou stranu, když zde napíšu blog o nějaké ekologické čuňárně, kdo mě uslyší. Greepeace měli v minulosti řadu úspěšných počinů, možná mnozí ani netuší jaké.

3 5
možnosti

K42a36r96e43l 82S85a87r40d41a

3. 10. 2016 20:25

Ekologické čuňárny nemůžou nikoho normálního nechat v klidu, takže klidně piště. Sami Greenpeace ovšem byli například přistiženi, jak ze své lodi vyhazují barely s odpadem do moře a nejen to... Ostatně původní náčelníci této organizace z ní už dávno pro neshody odešli.

11 0
možnosti
Foto

I82v18a28n 96M20a37r82e34k

3. 10. 2016 19:58

Karma R^ [>-]. . . . . . .Je zvláštní , že je "netankují" desítky fotovoltaických elektráren postavených zpravidla na těch nejúrodnějších pozemcích ? ! RvRvRv

10 0
možnosti
Foto

To by je mělo zajímat, ale asi jejich vlastníci dobře přispívají na aktivity zelených. Prachy nikomu nesmrdí a je jedno od koho jsou. To že my později zaplatíme tyto iniciativy ze svých daní, tato skupina neřeší, mají své jisté.

3 0
možnosti