Muslimská zbabělost

Různá sluníčka a multikulti nadšenci nám neustále vykládají, jak je islám mírumilovný, skvělý, úžasný a samozřejmě i jeho vyznavači mají stejné kvality a my ostatní se od nich máme co učit.

A samozřejmě jim musíme pomáhat v infiltraci do našeho světa jednadvacátého století.

Ne, není, nejsou a nesmíme. Pomiňme zbabělost jakéhokoliv náboženství, které schovává špatné i dobré činy (včetně odpovědnosti za ně) svých vyznavačů za obrázek imaginární postavy či postav.

Jak to vypadá s islámem? Ženy se schovávají před muži do šátků a nikábů a burek. To by se snad ještě dalo pochopit vzhledem k tomu, že jim v případě vyklouznutí pramínku vlasů hrozí ukamenování. Tedy ani ne tak zbabělost jako pokrytectví. Muži se schovávají za plnovous a ti nejstatečnější bojovníci i do kukel. Kdyby to nebylo tragické, bylo by to legrační – bojovníci tzv. islámského státu zbaběle schovaní v kuklách s plnými ústy hrdinství. Mimochodem tito rádoby hrdinové vyhazují do vzduchu starověké památky také vlastně ze zbabělosti. Ony památky totiž dokazují, že i bez Alláha existovaly civilizace a to takové, jež dokázaly, mimo jiné, postavit špičková architektonická díla.

Terorizmus je sám o sobě zbabělý, ovšem ten islámský je přímo esencí zbabělosti. Nastražené bomby, unesená letadla, sebevražední idioti na náměstích či v tržnicích – prostě neschopnost, resp. zbabělost postavit se svému protivníkovi tváří v tvář, jít proti profesionálovi „na férovku“.  To radši pozabíjet desítky lidí na ulici. Než protistranu zkusit přesvědčit argumenty, to radši při absenci rozumných argumentů zbaběle použijí výbušniny, nože, samopaly…

Když v civilizované zemi vyjde v poněkud obskurním časopise karikatura jejich pohádkové bytosti, jdou miliony muslimů protestovat do ulic, pálit vlajky a hrozit smrtí všem jinověrcům a nevěřícím. A to přesto, že 95 % protestujících onu karikaturu ani nevidělo. Zbaběle ovšem následují své náboženské vůdce. Když bomby muslimských teroristů zabíjejí ženy a děti v evropských městech, zůstávají ony miliony „spravedlivých a hodných“ muslimů zbaběle doma. V lepším případě se s krátkou nesouhlasnou tiskovou zprávou vynoří jakýsi zástupce muslimské obce, ovšem jenom proto, aby náhodou nehrozilo naštvání veřejnosti a uzavření místní mešity.

Jiní zbabělci věrní Alláhovi zase unášejí neozbrojené humanitární pracovníky, lékaře, novináře či turisty. Řadu z nich potom zbaběle omámí drogami aby je mohli v klidu podříznout, či je ještě zbaběleji upálit zamčené v kleci.

K nám do civilizované Evropy teď přijíždějí desetitisíce středověkých migrantů, neschopných ani používat toalety, zato dostatečně zbabělých aby zahazovali své dokumenty a označovali se unisono za Syřany. A to jen proto, aby se tu vyhýbali práci a jen zbaběle žili ze sociálních dávek a vlastně z práce nás domorodců.

Jakoby evropští politici byli také muslimové – zbaběle nechtějí bránit své občany a své země před záplavou nepřizpůsobivých a nebezpečných migrantů z převážně muslimského světa. Zbaběle se bojí nazývat věci pravými jmény i ukazovat realitu pobytu musulmanů na starém kontinentu. A po skončení svého volebního období se tito vlastizrádci, likvidující prosperitu a budoucnost svých zemí zbaběle schovají za svá nabobtnalá konta někde na karibských ostrovech.

Autor: Karel Sarda | středa 14.10.2015 13:53 | karma článku: 43,79 | přečteno: 3420x
  • Další články autora

Karel Sarda

Zelené mozky opět na scéně

3.10.2016 v 19:48 | Karma: 36,68

Karel Sarda

Europoslanecké řešení krize

5.8.2016 v 21:16 | Karma: 31,98

Karel Sarda

Evropa na skluzavce

15.1.2016 v 14:14 | Karma: 33,49

Karel Sarda

Evropská zbabělost pokračuje

7.1.2016 v 18:40 | Karma: 41,74

Karel Sarda

Zrození nové ideologie

13.11.2015 v 13:47 | Karma: 33,32