Carlos Sardá

Europoslanecké řešení krize

5. 08. 2016 21:16:43
Vypadá to, že europoslanci už nemají do čeho píchnout, resp. že všechno opravdu důležité mají hotové.

My, prostí občané, toužíme vyřešit řadu věcí, jejichž neřešení, případně řešení nesmyslné, nás průběžně trápí. Mezi nejtíživější problémy jistě patří bezpečnost a neutuchající příliv islámských barbarů, jejichž jediným životním cílem je likvidace nás jinověrců. Přesto bruselští dříči vyplodili další fantastický nápad – vymlátíme z našich luhů a hájů všechny invazivní druhy! Tedy aby nedošlo k nějakému hloupému omylu, opravdu jde pouze o zvířátka. Zničehonic je právě teď třeba bezodkladně zlikvidovat mývaly, veverky a spoustu dalších chlupáčů. Musí od nich hrozit obrovské nebezpečí, že se tak rychle ti šikovní poslanci shodli. Škoda, že stejně rychle a razantně nejsou schopni zakročit proti lidským invazivním druhům z arabských zemí. Tyto druhy, jak se už dlouho ukazuje, jsou pro nás a pro naši civilizaci skutečnou hrozbou ve srovnání se sežraným salátem na záhonku od španělských slimáků.

Je zajímavé, že názory nás xenofobů a rasistický fašistů – jak jsme ještě před rokem bývali nazýváni – jsou dnes pozvolna slyšet z úst vysoko postavených evropských politiků. Ti najednou ač neradi, tiše přiznávají obrovský omyl, zavánějící trestným činem až vlastizradou, jakým bylo hurá přijímání ekonomických uprchlíků a další špinavé chátry na území Evropy. Je škoda, že jejich hloupostí či snahou na tom vydělat peníze, dopustili tito námi volení zástupci, zanesení mnoha zemí invazivním druhem, který nejen, že se nechce přizpůsobit, ale vyloženě mluví o tom, jak nás vyvraždí. A také se postupnému vyvražďování už věnuje.

Bývalá agentka z NDR Merkelová, která ještě nedávno vybízela německé ženy a dívky aby se na veřejných prostranstvích drželi od snědých barbarů na délku paže, teď mluví o tom, že není možné nechávat tak moc otevřené dveře. Od samotných džihádistů slýcháme, že jenom ve Francii je několik stovek šmejdů, připravených vraždit ve velkém. O neustávajícím přísunu dalších tisíců migrantů už se radši nepíše a nemluví vůbec. Ovšem europoslanci reagují jen nápadem na odzbrojení obyvatelstva a zneškodnění medvídků mývalů a jejich zločineckých, invazivních parťáků.

Autor: Carlos Sardá | karma: 31.90 | přečteno: 760 ×
Poslední články autora