Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Možná je to proto, že žádná "sluníčka" neexistují a jde jen o virtuální kategorii pomáhající onálepkovat odlišné názory.

Islám nemusím, ale respektuji, muslimy ovšem nehodlám odsuzovat za to, že se narodili do muslimského prostředí.

To co dělá IS je samozřejmě hrůza, srovnatelná s činy nacistů a komunistů. Že je třeba proti IS nějak bojovat, je nepochybné. Tím, že budeme chtít bojovat proti každému muslimovi, však nebudeme bojovat proti IS, ale vlastně za IS, protože přesně toho chce IS dosáhnout.

2 4
možnosti
JZ

Islám respektujete, ale nacismus, navlas stejný, už ne? Víte, že hodně přes 90% všech nacistů v životě nevztáhlo ruku na druhého? Přesto si symbol ideologie, do které se pouze narodili, vystavit nemohou.

To co dělá IS, není žádná od islámu oddělitelná věc. Za existenci IS může islám z mnoha různých stran - od prosté možnosti vykládat si víru tak krutě, přes mentalitu tamních lidí až po manévrovací prostor, který je dán ideologii, je-li nazývána náboženstvím.

Respektem k islámu usilejete o smrt mnoha stovek milionů lidí. Zejména muslimů.

15 0
možnosti
VM

A jak poznáte,že ti muslimové co migrují do Evropy nejsou agenti ISIL,tedy že mezi nimi nejsou?Já ten strach chápu,a to,co předvádí p.Hlinovský,to nemá nic společného s antinacismem,tj.hysterie,ten začíná překonávat Peszyńského,a to už je výkon.

0 0
možnosti
KS

Vzhledem k tomu, že jsem nikdy nezaznamenal nějaký masový protest "slušných" muslimů proti teroru ve jménu jejich náboženství, nemohu s Vámi souhlasit. Islám je prostě zlem už ve své podstatě a buď ho porazíme silou nebo nás on zadupe do země. Potom už nebudete mít ani kde vyslovit klasické "já jsem si myslel..."

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1002x
Uprostřed krize středního věku se snažím pochopit svět kolem sebe.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky