Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A jak to chcete udělat, abyste nevylil s vaničkou i dítě, tedy otevřenou společnost?

Ano, Španělsko vyhrálo nad islámem, ale zahubilo samo sebe.

0 0
možnosti

K77a27r75e83l 41S12a75r50d96a

13. 11. 2015 16:40

A jakýmpak způsobem Španělsko zahubilo samo sebe? Ale tu otevřenou společnost neohrožuji já nebo odpůrci islámu, ale právě tito ekonomičtí běženci. Podle mého názoru, bylo třeba zastavit jejich vstup na půdu Evropy hned na začátku. Kdyby jsme jim hned ukázali, že tady nebudeme živit kdejaké běžence, jen skutečné uprchlíky, tak by sem nejezdili. Je zajímavé, že doma neudělali pro zlepšení poměrů SVÉ země a SVÝCH rodin vůbec nic, ale tady se bouří kvůli pobytu v detenčním zařízení.

0 0
možnosti

J26a45n 63R18á90ž

13. 11. 2015 16:05

Civilizace, která zavrhla ideologii, která ji dovedla na vrchol a pod jejíž vlivem byla pánem světa a nahradila křesťanství novými náboženstvími, jako jsou lidská práva, pseudohumanismum a multikulturalismus,  nemá jinou budoucnost, než zánik a nahrazení jinou civilizací. 

Je to historická dannost, že dekadence začíná popřením své vlastní podstaty, pokračuje potlačením pudu zachování rodu a končí ztrátou pudu sebezáchovy.

Stará Čína, Egypt, Řím  byly zpustošené v   okamžiku, kdy začali svoji bezpečnost kupovat, místo toho abys nájezdníky  bojovali. EU raději nacpe do Turecka miliardy, místo toho, aby vojáci obránceli lodě invazantů do Turecka.  Evropu ovládli zrádci a zbabělci jako před koncem ovládli i Egypt a Řím, a to urychlí zánik evropské civilizace.

1 0
možnosti

Volební průzkumy naznačují, že jmenování hned tak ze scény nezmizí :-(

2 0
možnosti

Pokud nejsou úmyslně překroucená.

1 0
možnosti

Mně ožralá dánská mládež nevadí. Vadí mi, že Dánsko má tak šílená pravidla, že se jejich mládež nemůže naučit chlastat doma a musí kvůli tomu jezdit do ciziny. Ale když už to tak je, mám pro mladé Dány plné pochopení.

2 0
možnosti

J65a18n 32R41á23ž

13. 11. 2015 15:49

Vrcholem severského pokrytectví není  zcestná multikulturní politika, ale to, že když se chce Švéd, či Nor ožrat, sedne na trajekt a jede do Kodaně a zpět a po cestě chlastá. Říká se tomu "alkoholový výlet"  kde se kupuje na lodi alkohol bez cel a šílenych daní ( pivo na pevnině 5Euro a na lodí 0,8Euro)

Mimochodem: Prazdroj se vyváží do Švédská jen s 3,5% alkoholu, aby se mohl prodávat i mimo státní obchody s alkoholem "Systembolaget" což je produkt státního monopolu na alkohol.

Socialistický Absurdistán!

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1002x
Uprostřed krize středního věku se snažím pochopit svět kolem sebe.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky